search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug

Event Werkplezier XL

De werkdruk in jeugdzorg is, om verschillende redenen, te hoog. Het Platform Arbeidsmarkt Jeugdzorg ontwikkelt daarom diverse activiteiten om werkdruk vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en aan te pakken. Zoals het event Werkplezier XL op maandagmiddag 11 november. 

Event Werkplezier XL

Voor wie?

Medewerkers, hr/P&O-ers, or-leden en bestuurders die onder de cao Jeugdzorg vallen zijn van harte welkom. Voor iedereen binnen jeugdzorg bieden we een interessant programma. Het event wordt georganiseerd en gratis aangeboden door het Platform Arbeidsmarkt Jeugdzorg. 

Wanneer en waar?

Maandag 11 november a.s. van 12:00 - 17:30, met aansluitend een borrel. Het event vindt plaats in Green Village in Nieuwegein en is  goed bereikbaar met het OV en auto.

Bekijk het programma

Het inspirerende en afwisselende programma met verschillende workshops vind je op de eventwebsite. 

SKJ-punten

Voor deelname aan dit event ontvang je 4,5 SKJ-punten in de categorie Informeel leren / conferentie.

Werkdruk / Werkplezier XL

Het event Werkplezier XL is een van de activiteiten van het Platform Arbeidsmarkt Jeugdzorg om de werkdruk in de branche aan te pakken. Met bijna 60% van de jeugdzorgwerkers die de werkdruk te hoog vindt, is het tijd voor een XL-aanpak! Wat kun je nog meer verwachten? Best practices van collega-organisaties, tips en tools ter preventie en de wedstrijd De Gouden Accu. Blijf op de hoogte via de website en de nieuwsbrief van het platform.

 

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling