search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug

Online brainstorm: hoe behouden we collega's voor de sector?

Wat is jouw idee over het behouden van collega’s voor de sector? Op 22 september 2020 om 14.00 uur organiseert de Arbeidsmarkttafel Jeugd een videomeeting. We ontmoeten je graag tijdens deze meeting om kennis te maken en samen te brainstormen over de opzet van een landelijk project.

Videomeeting, arbeidsmarkttafel jeugd

Samen werken aan ontwikkeling

Een grote uitdaging in jeugdhulp is het beperken van uitstroom van medewerkers. Daar hebben cliënten last van, maar jij als collega vast en zeker ook. De arbeidsmarkttafel neemt het initiatief om een zogenaamde landelijke voorziening op te zetten (lees meer hierover) die het behoud van collega’s binnen jeugdhulp stimuleert. Die landelijke voorziening is er nog niet. Maar samen met jou willen we aan de ontwikkeling hiervan werken. 

Meld je aan

Spreek dit thema je aan en heb jij goede ideeën om medewerkers in jeugdhulp te houden? Hield jouw baan of werkgever op met bestaan, maar ben je toch verder gaan zoeken naar werk in jeugdhulp? Of is er bij jouw werkgever een goed initiatief dat je met ons wil delen, zodat anderen er ook wat aan hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je hier aan.

Meer lezen?

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling