search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug

TIME OUT! - Relaxed theater over werkdruk in jeugdzorg

Speciaal voor iedereen die in jeugdzorg werkt, speelt toneelgroep PodiumT op donderdagavond 6 juni 2019 de voorstelling TIME OUT! De interactieve en muzikale voorstelling houdt professionals aan de hand van concrete jeugdzorgcasussen een spiegel voor over het omgaan met stress en werkdruk. Vaak met een knipoog en relativerende humor.

werkdruk en werkplezier jeugdzorg

Wij nodigen jeugdzorgmedewerkers uit om samen met hun leidinggevenden en HR-adviseurs naar deze avond te komen. De voorstelling biedt volop aanknopingspunten om met elkaar het gesprek aan te gaan over het ervaren van stress en werkdruk. En vooral: hoe je hier met elkaar en als jeugdzorgorganisatie mee om kan gaan. Kortom: maak er een relaxte én nuttige avond van met je naaste collega’s, inclusief een lekker buffet. Allemaal kosteloos en in een leuke locatie midden in het land (Amersfoort)!

Programma

Op donderdag 6 juni 2019 staat er rond 18:00 uur een buffet klaar, zodat jullie gelijk uit je werk kunnen komen. De voorstelling duurt van 19:00 – 20:15 uur, met aansluitend het TIME OUT!-café. In dit café kunnen jullie napraten over de voorstelling en met elkaar bespreken wat jullie meenemen van deze avond. En hoe je dit concreet kan inzetten in jullie dagelijkse werk. Rond 21:00 uur is de avond afgelopen.

Locatie

De voorstelling vindt plaats in het ICOONtheater, Leeghwater 1-3 in Amersfoort op 2 minuten lopen van station Amersfoort-Vathorst. Er is ook ruime gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden

Meld je snel aan. Vol is vol! Let op: de voorstelling is alleen bedoeld voor professionals, leidinggevenden en HR-adviseurs die onder de cao jeugdzorg vallen.

In het arbeidsmarktplatform Jeugdzorg werkt! werken de volgende partijen samen: