search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug

Workshop De kracht van waardering

Oprechte waardering, begrip krijgen en gezien worden verhogen jouw werkplezier. En motiveren en stimuleren je om het beste uit jezelf te halen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Gun jij jezelf en je collega’s meer waardering? En wil je weten hoe je dat voor elkaar krijgt op jouw werkplek of binnen je team? Schrijf je in voor de workshop van Lucas Swennen van het HappinessBureau. Let op: alleen voor medewerkers die vallen onder de cao Jeugdzorg. 

Jeugdzorg: workshop over waardering

Een dikke acht gaven de deelnemers aan de introductieworkshop De kracht van waardering van Lucus Swennen op het Event Werkplezier XL in november. Deze workshop van drie uur is een verdieping hierop.

Wat levert de workshop je op?

  • Je wordt je bewust van het belang van waardering en hoe die te tonen aan collega's, op een manier die past bij jou en de organisatie.
  • Je krijgt tips en inspirerende voorbeelden die je meteen op jouw werkplek kunt toepassen. Tijdens de oefeningen kom je op ideeën waarmee jij als leidinggevende, jeugdzorgprofessional of hr-medewerker voor meer waardering kunt zorgen binnen jouw team.

Voor wie? 

Voor iedereen in jeugdzorg die vindt dat het geven en krijgen van waardering van belang is en zoekt naar een praktische manier om er direct mee aan de slag te gaan. Haal meer uit de workshop en kom met meerdere mensen uit je organisatie. Neem een collega mee of kom met je hele team! 

Programma

  • 14.30 uur: inloop
  • 15.00 uur: workshop
  • 18.00 uur: napraten met drankje en snack
  • 18.30 uur: na de file weer naar huis

Over de trainer

Lucas Swennen is mede-eigenaar van het HappinessBureau en heeft veel ervaring op het terrein van journey mapping, (interne) communicatie, (employer) branding en onderzoek. Hij heeft organisaties geadviseerd over merkstrategie en medewerkerstevredenheid en publiceert over verschillende onderwerpen, waaronder werkgeluk.

Aanmelden

Met bijna 60% van de jeugdzorgwerkers die de werkdruk te hoog vindt, stond en staat de aanpak van werkdruk hoog op de agenda van Jeugdzorg werkt! Wij willen medewerkers in jeugdzorg maximaal ondersteunen bij hun belangrijke werk en bieden deze training kosteloos aan. Kun je onverwachts toch niet deelnemen? Meld je ten minste 48 uur van tevoren af. Zo voorkom je dat wij al gemaakte kosten in rekening moeten brengen bij jou. Meld je hier aan.

Locatie 

De training vindt plaats bij Green Village,  Blokhoeve  7 in Nieuwegein. (Goed  bereikbaar met de sneltram vanaf Utrecht CS.)

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling