Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Congres zij-instromers binnen jeugdzorg: AlleKansenBenut!

14 sep 2022

Op 24 november organiseert AlleKansenBenut! haar jaarcongres. Een dag waarop we samen kijken naar de inzet van zij-instromers en herintreders binnen jeugdzorg. Wat hebben de afgelopen twee jaar ons gebracht? Hoe vergaat het de pilotorganisaties? En welke veranderopgave ligt er voor onze branche?

Themabijeenkomst AKB

Save the date: 24 november 

Op 24 november vindt deze hybride editie van het congres AlleKansenBenut! plaats. Onder leiding van dagvoorzitter Mari Carmen Oudendijk verwelkomt programmamanager Inge Kuipers verschillende gasten. Zij gaan met elkaar in gesprek over de inzet van zij-instromers en herintreders binnen de branche. Wat betekent dit potentieel voor organisaties en hun professionals? Welke uitdagingen zijn er? Wat kunnen we leren van andere branches? En op welke wijze kunnen het onderwijs, de inkoopregio’s en het Rijk ondersteunen? 

Wij delen successen & lessen en de pilot organisaties geven ons een kijkje in de keuken. Daarnaast zijn er een aantal inspirerende sessies waarmee je gelijk aan de slag kunt.

Het verdere programma van het congres wordt binnenkort bekendgemaakt. 

Laat je informeren en inspireren tijdens het gratis jaarcongres van AlleKansenBenut!

Meld je gratis aan

Benut de kansen van zij-instromers en herintreders

Zij-instromers en herintreders vormen een waardevolle bijdrage aan de diversiteit in organisaties én dragen bij aan een oplossing voor de personeelstekorten binnen jeugdzorg. Jeugdzorgorganisaties zijn vaak nog zoekende hoe ze deze groep potentiële werknemers mét levenservaring maar (nog) zonder SKJ-registratie effectief kunnen inzetten. 

Over AlleKansenBenut!

Met AlleKansenBenut! zet Jeugdzorg werkt! zich in om jeugdzorgorganisaties inzichten en tools te bieden om de groeiende groep zij-instromers en herintreders zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten voor hun organisatie. Zo krijgen de (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals de kans om zich binnen een organisatie optimaal te ontwikkelen én op de lange termijn een duurzame bijdrage te blijven leveren.

AlleKansenBenut! adviseert en ondersteunt individuele organisaties bij het succesvol inzetten van zij-instromers en herintreders en organiseert themabijeenkomsten voor verschillende doelgroepen binnen jeugdzorg. Daarnaast heeft AlleKansenBenut! het Ondersteuningsteam Kansen voor de Professional (OKP) samengesteld met verschillende expertises voor individuele vragen aan deskundigen.   

AlleKansenBenut! is een programma van Jeugdzorg werkt!
 

Meer lezen?