search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar

Collega's vertellen

Hoe houd je als jeugdzorgprofessional contact met ouders en kinderen? Hoe ga je om met zorgen over de veiligheid van een kind? Juist in deze onzekere tijd is het fijn om ervaringen te delen. En dat is precies wat deze collega's doen in hun blogs en vlogs!

werken op afstand in jeugdzorg
  • Jeugdbescherming west blogt: elke week nieuwe blogs. Lees ze op de site of abonneer je en ontvang de blogs in je mailbox. Een pauzemoment voor jezelf.
  • Lees de praktijkverhalen en luister naar de podcasts van Jeugdscherming Gelderland: 'Jeugdbeschermer op afstand? Kim leert ervan.'
  • Medewerkers van Sterk huis over hoe zij omgaan met de coronacrisis: 'Willen werken maar niet mogen' en 'Pleegzorg in coronacrisistijd.' Meer lezen? De blogs staan in het nieuwsoverzicht.
  • Bloggen over jouw ervaringen in deze bijzondere omstandigheden? Of voor jezelf opschrijven in een werkdagboek?Lees de tips van twee ervaren bloggers.
  • Vloggen kan natuurlijk ook! Bekijk deze video van Jeugdbescherming Regio Amsterdam.

Zijn we een blog of vlog vergeten? Laat het ons weten, dan vullen we dit overzicht aan. Stuur een mailtje naar Veronica Jocker: vjocker@fcb.nl

Meer lezen?

Meer weten?
Veronica Jocker
Adviseur
085 - 1051 858

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling