search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar

Event Werkplezier XL

Hoe verhoog je je eigen werkplezier? En dat van je medewerkers? Wat zorgt voor meer werkgeluk? En welke invloed heeft jouw werkomgeving op jouw gezondheid en werkplezier? Dit is een greep uit de thema's die de revue passeren tijdens Werkplezier XL. Kom naar het event en meld je nu alvast aan. Vroege vogels hebben de eerste keuze voor één van de workshops.

Voor wie?

Medewerkers, hr/P&O-ers, or-leden en bestuurders die onder de cao Jeugdzorg vallen zijn van harte welkom. Voor iedereen binnen jeugdzorg bieden we een interessant programma. Het event wordt georganiseerd en gratis aangeboden door het Platform Arbeidsmarkt Jeugdzorg

Wanneer en waar?

Maandag 11 november a.s. van 12:00 - 17:30, met aansluitend een borrel. Het event vindt plaats in Green Village in Nieuwegein en is  goed bereikbaar met het OV en auto.

Alvast aanmelden?

We zijn volop bezig met het ontwikkelen van een inspirerend en afwisselend programma met verschillende workshops. Wil je als eerste keuze hebben uit de verschillende workshops? Meld je dan nu aan voor het event. Zodra de workshops bekend zijn, ontvang je een inschrijffomulier waarop je de workshops van jouw keuze kan aangeven.  

Uitreiking De Gouden Accu

Tijdens het event worden de drie winnaars van De Gouden Accu bekendgemaakt. Dit zijn prijzen voor de beste ideeën om werkplezier te verhogen en werkdruk te verlagen. Iedereen in jeugdzorg kan meedoen t/m 8 oktober. Pak je kans!

Door wie?

Het event Werkplezier XL is een van de activiteiten van het Platform Arbeidsmarkt Jeugdzorg om de werkdruk in de branche aan te pakken. Met bijna 60% van de jeugdzorgwerkers die de werkdruk te hoog vindt, is het tijd voor een XL-aanpak! Wat kun je nog meer verwachten? Best practices van collega-organisaties, tips en tools ter preventie en de wedstrijd De Gouden Accu. Blijf op de hoogte via de website en de nieuwsbrief van het platform.

 

Meer informatie?
Veronica Jocker
Adviseur
085 - 1051 858

In het arbeidsmarktplatform Jeugdzorg werkt! werken de volgende partijen samen: