Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Meld je aan voor één van de workshops van AlleKansenBenut! tijdens de inspiratieweek

Op dinsdag 21 juni zijn de live sessies van de inspiratieweek van Jeugdhulp. Alles in het Werk! Een interactieve dag in het Spoorwegmuseum (Utrecht) met interessante workshops en boeiende sprekers. Vanuit AlleKansenBenut! verzorgen wij drie van deze workshops. Uiteraard is er ook veel ruimte om te netwerken. Kortom: een mooie mix van inhoud, contact, vermaak en inspiratie!

workshops AKB

Zij-instromers. Goed idee, maar wat kan je ermee?

Een zij-instromer welkom heten en goed inwerken in jeugdhulp vraagt aandacht en tijd. Als werkgever wil je dat nieuwe collega’s zich welkom en ondersteund voelen en graag voor je organisatie blijven werken. Maar hoe doe je dat als leidinggevende of collega op een goede manier in de drukte van alle dag? Onze deskundigen nemen je graag mee rondom dit thema tijdens drie inspirerende en nuttige workshops. 

Help! Ik heb een project

Wat is er nodig om een verandering voor elkaar te krijgen? Wat zijn de doorslaggevende factoren? En hoe krijg je iedereen in beweging en zorg je ervoor dat de verandering blijvend wordt? 

 • Voor wie: voor iedereen die aan de slag mag met een mooi project
 • Door wie: Dayenne Schuring (deskundige verandervermogen van het ondersteuningsteam)
 • Maximaal aantal deelnemers: 40

Een cv zonder SKJ: wat kan ik ermee?

Hr-professionals, opleidingsfunctionarissen en managers opgelet! In deze sessie gaan we in gesprek over zij-instroom binnen brede jeugdzorg. Hoe beoordeel je een cv? Hoe kun je inschatten welk traject een zij-instromer te gaan heeft tot SKJ-registratie? En hoe zorg je voor goede begeleiding?

 • Voor wie: hr-professionals / opleidingsfunctionarissen / managers
 • Door wie: Lieke Lange (deskundige hr van het ondersteuningsteam) en Rianne van Eijk (beleidsmedewerker / regisseur SKJ)
 • Maximaal aantal deelnemers: 40

Niets doen kost ook geld!

In deze sessie vanuit het programma AlleKansenBenut! gaan we aan de slag met de businesscase zij-instromers. Zo kijken we naar investering en rendement, met welke argumenten extra financieringsverzoeken kunnen worden onderbouwd en gaan we in op vragen van deelnemers. 

 • Voor wie: managers, bestuurders, business/concern controllers 
 • Door wie: Garrit Schumacher en Coby Peeters (deskundigen investering en rendement van het ondersteuningsteam) 
 • Maximaal aantal deelnemers: 20
   

Aanmelden

Je bent van harte welkom bij deze workshops. Je kunt je aanmelden via de site van de inspiratieweek:

 • Je meldt je aan via onderstaande knop
 • Je wordt uitgenodigd om een app te downloaden. Hierin kies je de workshop(s) van jouw keuze en bevestig je de aanmelding.  

Zit de workshop van jouw keuze vol? Laat het ons weten. Wij kijken wat we voor je kunnen doen. 

Meld je aan voor de inspiratieweek

Interactief

De workshops zijn interactief van karakter. Samen met de deskundigen onderzoeken wij hoe we de inzet van zij-instromers in jouw organisatie tot een succes kunnen maken!

De workshops vinden plaats op de volgende tijden:

 • Help! Ik heb een project: van 13.00 tot 14.00 uur
 • Een cv zonder SKJ: wat kan ik ermee: van 14.30 tot 15.30 uur
 • Niets doen kost ook geld!: van 14.30 tot 15.30 uur

We sluiten de middag af met een netwerkborrel.

AlleKansenBenut! 

Zij-instromers vormen een waardevolle bijdrage aan diversiteit in organisaties én dragen bij aan een oplossing voor de personeelstekorten binnen jeugdzorg. Alleen weten werkgevers vaak niet hoe ze deze groep potentiële werknemers mét levenservaring maar (nog) zonder SKJ registratie effectief kunnen inzetten. Het programma AlleKansenBenut! zet zich in om werkgevers inzichten en tools te bieden om deze groeiende groep zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten voor hun organisatie. Op die manier krijgen de (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals de kans om zich binnen een organisatie optimaal te ontwikkelen én op de lange termijn een duurzame bijdrage te blijven leveren. Voor dit doel worden vanuit AlleKansenBenut! regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. 

Handige links

Dayenne Schuring

Projectleider AlleKansenBenut!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Dayenne Schuring is projectleider van het project Alle kansen benut

Meer weten? Neem contact met ons op!