Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Meld je bijdrage aan voor de Voor de Jeugd Dag 2021

-
09.00 uur
Online
Gratis
Inschrijven

Op maandag 27 september 2021 vindt de negende editie van de Voor de Jeugd Dag plaats. De dag voor iedereen die met en voor kinderen, jongeren en ouders/opvoeders werkt en natuurlijk voor kinderen, jongeren en ouders/opvoeders zelf. Thema dit jaar: Mentaal welbevinden. Wil jij een bijdrage leveren aan deze dag door een praktijkverhaal of nieuwe werkvorm te delen? Kom dan nu in actie!

Groeiend plantje dat met de hand water krijgt

Hoe het leven er dit najaar precies uitziet, valt moeilijk te voorspellen. Eén ding is zeker: de coronacrisis laat zijn sporen na. De veerkracht van kinderen, jongeren, ouders en professionals is op de proef gesteld. Dat heeft gevolgen voor het mentaal welbevinden van eenieder. Maar we hebben ook (weer) ontdekt wat echt belangrijk is: tijd en ruimte geven aan kinderen en jongeren om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. En er samen voor zorgen dat ouders er in de opvoeding niet alleen voor staan.

Hoe kunnen jeugdprofessionals, ouders en andere opvoeders optimaal bijdragen aan het mentaal welbevinden van kinderen en jongeren? En welke rol kunnen kinderen en jongeren daar zelf in spelen? Daarover gaat de Voor de Jeugd Dag 2021.

Aanmelden bijdrage

Jij kunt meehelpen om de digitale Voor de Jeugd Dag opnieuw tot een succes te maken. We verwelkomen graag jouw spannende programmavoorstel. 

Wil je een best practice of lesson-learned delen? Wil je een pittige discussie aanzwengelen? Heb je een veelbelovende innovatie die je wilt delen met een betrokken publiek? Heb je een voorstel voor een workshop of activiteit? Vul dan nu het inschrijfformulier in.

Lees de criteria voor de bijdragen