search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug
30 april 2019

Gezocht: deelnemers veldarena arbeidsmarktproblematiek

Ben jij jeugdzorgwerker, hr-medewerker of or-lid en wil je meepraten over de arbeidsmarkt in jeugdzorg op vrijdagochtend 17 mei?

Gezocht veldarena jeugdzorg

In opdracht van het onderzoeksprogramma AZW (Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn) voeren TNO en bureau HHM een verdiepend onderzoek uit in de sector zorg en welzijn, waaronder jeugdzorg. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt door het arbeidsmarktplatform jeugdzorg. Onderzoekers hebben informatie nodig uit de praktijk.

Welke thema's komen aan bod?

Om te zorgen dat de ervaringen uit de praktijk goed naar voren komen zijn we op zoek naar mensen uit de praktijk: jeugdzorgwerkers, hr-medewerkers en leden van de ondernemingsraad.
Praat mee over de volgende thema’s:

  • Toekomstige personeelsbehoefte
  • Kwalitatieve mismatch bij de werving van nieuw personeel
  • Krimp in banen bij een deel van de organisaties
  • Toename in werkdruk en agressie
  • Technologie als oplossing voor deze problemen

Meld je aan

Bij de veldarena’s maken we gebruik van diverse interactieve werkvormen, zodat je op verschillende manieren de kans krijgt om jouw ervaringen te uiten en te delen met anderen. Zo krijg je een unieke kans om te horen hoe het er bij een ander aan toe gaat. 

Wil jij jouw ervaringen delen en meepraten over de arbeidsmarktproblematiek in jeugdzorg? Meld je aan. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 17 mei van 9.30-13.30 uur in Utrecht. De reiskosten worden vergoed. Na aanmelding ontvang je verdere praktische informatie over de bijeenkomst. 

Toon footer logos's

In het arbeidsmarktplatform Jeugdzorg werkt! werken de volgende partijen samen: