search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug
22 november 2018

Maak kennis met Jeugdzorg werkt!

Een nieuwe club met vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers die zich bezighouden met arbeidsmarktbeleid en de arbeidsvoorwaarden. Vanaf begin dit jaar is het Platform arbeidsmarkt Jeugdzorg gestart. Nieuw, maar ook vertrouwd. Het platform bouwt voort op het werk van arbeidsmarktfonds FCB. Het platform en de cao-tafel samen presenteren zich op de website Jeugdzorg werkt!

De impact van sociaal werk - het congres

Speerpunten

Het platform arbeidsmarkt Jeugdzorg is in ontwikkeling. Voor 2019 staan werkdruk en werkplezier en behoud van professionals hoog op de agenda. Lees meer.

Snel wegwijs op de site van Jeugdzorg werkt!

Voor wie? 

Het platform werkt voor alle organisaties en voor werkgevers, werknemers, leidinggevenden, OR- en PVT-leden. En is er voor iedereen die in de branche Jeugdzorg wil werken. Wil je informatie over werken in de sector of de ontwikkeling van medewerkers? Dan kun je bij het platform terecht.

Door wie?  

Jeugdzorg Nederland, FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn en FBZ vormen samen het platform. Het arbeidsmarktplatform is verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling van het arbeidsmarktbeleid in de sector Jeugdzorg. Cao-onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden vinden plaats aan de cao-tafel.

Blijf op de hoogte

We hebben niet alleen een nieuwe website. Wij zijn ook actief op Twitter, LinkedIn en Facebook. 

Denk mee

Het arbeidsmarktplatform laat zich graag voeden. We nodigen je van harte uit ideeën, behoeften en suggesties over arbeidsmarktbeleid door te geven aan Johan Ketelaars, secretaris van het platform arbeidsmarkt en de cao-tafel: jketelaars@fcb.nl

Toon footer logos's

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling