search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug
11 maart 2019

Zelfstandig projectleider en toe aan een nieuwe klus?

Werk jij als zelfstandig projectleider graag aan uitdagende projecten? Ben jij in 2019 enkele weken tot maanden beschikbaar om voor het arbeidsmarktfonds FCB projecten op te zetten en uit te voeren? En heb je ervaring met projecten binnen de thema’s duurzame inzetbaarheid, arbeidsmarkt of CAO? Dan leren we je graag kennen!

Wat is FCB?

FCB is het arbeidsmarktfonds dat werkt in opdracht van de arbeidsmarktplatforms sociaal werk, jeugdzorg en kinderopvang. Via de platforms bieden vakbonden en werkgeversorganisaties subsidies, informatie, CAO-ondersteuning en tools aan werknemers en werkgevers. Zo kunnen zij hun werk gemakkelijker en met plezier doen. Op het bureau van FCB in Utrecht werken 19 professionals.

Wat ga je doen?

Als ervaren projectleider voer je de regie over een project, van kick-off tot oplevering. Je weet een vraagstuk te vertalen in een helder voorstel en gaat doelgericht aan de slag om jouw project te laten slagen. Projectresultaten lever je op volgens de afspraken over budget, planning en kwaliteitseisen. Je weet wanneer je jouw opdrachtgever moet informeren en raadplegen. Het spreekt je aan om op verschillende projecten en in verschillende branches ingezet te worden. De aard en lengte van de projecten varieert van kort en eenvoudig tot lang en complex.  Van enkele weken tot maximaal een jaar.

Wat vragen we van jou?

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring als projectleider
  • Je hebt eerder gewerkt in een dynamische en politiek-sensitieve omgeving
  • Je bent bekend met het thema duurzame inzetbaarheid
  • Je communiceert helder en bent duidelijk in verwachtingen
  • Je bent flexibel en stressbestendig

Interesse?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Veronica Jocker: 06-19675944 of vjocker@fcb.nl. Heb je interesse? Jouw motivatie met een indicatie van je uurtarief, beschikbaarheid en cv ontvangen we graag uiterlijk 15 april 2019.

Toon footer logos's

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling