Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Online workshop: Rol van de or bij werkdruk en werkplezier in jeugdzorg

-
10.30-12.30 uur
Online achter je laptop of desktop, thuis of op kantoor
Gratis. Ben je verhinderd? Meld je op tijd af, dan kan een ander in jouw plaats deelnemen. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers.

Ben je benieuwd hoe andere or/pvt-leden aan werkdruk en werkplezier werken? Waar ze trots op zijn, welke aanpak wel of niet werkt? En wil je ook ontdekken hoe je als or of pvt deze onderwerpen nóg beter op de kaart zet? Meld je dan aan voor de online workshop ‘Rol van de or bij werkdruk en werkplezier in jeugdzorg’.

Wat levert de workshop jou op?

  • Uitwisseling en inspiratie van andere organisaties over aanpak en samenwerking rondom werkdruk en werkplezier.
  • Reflectie op het huidige beleid en mogelijkheden voor de toekomst.
  • Tips en inspirerende voorbeelden waar je direct mee verder kan.

Programma

  • 10.15 uur: test inlog, beeld en geluid
  • 10.30 uur: start workshop
  • 11.20 uur: pauze
  • 11.40 uur: vervolg workshop
  • 12.30 uur: afsluiting

Voor wie?

Voor alle or/pvt-leden leden in jeugdzorg.

Over de trainer

Aukje van den Bent is partner binnen de Goede Praktijk. Als organisatieadviseur werkt ze binnen bedrijven en branches om gezond en veilig werken te stimuleren. In de Cao Jeugdzorg 2017 - 2019 staan afspraken over de aanpak van werkdruk. Elke jeugdzorgorganisatie ging met het thema aan de slag en maakte een plan. Aukje analyseerde de plannen van aanpak en bij zeven organisaties voerde ze ‘inspiratiegesprekken’ met bestuur en or over hun werkdrukbeleid. Bij het Werkplezier XL-event verzorgde ze de workshop ‘Positief leidinggeven’.

Aanmelden

Met bijna 60% van de jeugdzorgwerkers die de werkdruk te hoog vindt, stond en staat de aanpak van werkdruk hoog op de agenda van Jeugdzorg werkt! Wij willen medewerkers in jeugdzorg maximaal ondersteunen bij hun belangrijke werk en bieden deze workshop kosteloos aan. Kun je onverwachts toch niet deelnemen? Meld je ten minste 48 uur van tevoren af. Dan kan een ander in jouw plaats deelnemen en voorkom je dat wij al gemaakte kosten aan jou in rekening brengen. Je kunt je niet meer aanmelden.

Contact

Heb je een vraag? Mail naar gezondwerken@fcb.nl of bel ons op 085 1051850.