Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Samen werken geeft werkplezier! Maak kans op 10.000 euro

16 mei 2021

Leidinggeven aan een fijn team jeugdprofessionals die elkaar helpen, samen sparren, reflecteren én lachen. En jij als leidinggevende die coacht, zorgt voor ondersteuning, samenwerking en verbinding. Samen werken geeft werkplezier!

Groepje medewerkers drinkt koffie

Als leidinggevende in een jeugdzorgorganisatie ben jij een belangrijke factor in het werkplezier van jouw medewerkers. Onvoldoende steun of waardering door leidinggevenden is een veelgehoorde reden voor verzuim of vertrek van jeugdprofessionals.

Samen werken in coronatijd

Juist nu, in coronatijd, vraagt samen werken om creativiteit. Hoe motiveer en begeleid je medewerkers op afstand? Welke aanpak hanteer je voor verbinding en samenwerking in het team als je elkaar weinig tot niet ziet? We zijn benieuwd naar jullie verrassende en vernieuwende aanpakken voor teams en leidinggevenden! Stuur je aanpak of idee naar Jeugdzorg werkt! en maak kans op een geldbedrag van maximaal 10.000 euro.

Wat voor voorbeelden zoeken we?

Inspirerende ideeën, aanpakken, hulpmiddelen of werkwijzen voor:   

  • Teamsamenstelling
  • Talentmanagement
  • Verbinding tussen medewerkers en de organisatie.
  • Inwerken van nieuwe collega’s in coronatijd.
  • De rol van leidinggevenden.
  • Verbeteren van de samenwerking binnen een team.
  • Reflectie binnen een team.
  • Anders

Doe mee en maak kans op een geldbedrag

Stuur je aanpak of idee in en vermeld kort de visie op samen werken en de rol van leidinggeven van de jeugdzorgorganisatie. We selecteren de zes meest aansprekende aanpakken of ideeën en belonen die met een mooi geldbedrag van maximaal 10.000 euro om in te zetten voor advies of andere ondersteuning van je initiatief. De winnende aanpakken delen we om andere organisaties te inspireren. De sluitingsdatum is 10 juli en deelname is alleen mogelijk als je onder de Cao Jeugdzorg valt.

Voor aanmelding of vragen: stuur een mail naar adviseur Veronica Jocker: vjocker@fcb.nl

Handige links

Veronica Jocker

Adviseur vitaliteit en ontwikkeling

Meer weten? Neem contact met ons op!

Veronica Jocker

Meer weten? Neem contact met ons op!