search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar

Leren op de werkplek

Leren doe je niet alleen in de schoolbanken. Maar ook door kennis te maken met nieuwe technologie of door ervaringen uit te wisselen met andere organisaties.

Samen werken, samen leren

Het project Samen werken, samen leren ondersteunde organisaties en medewerkers om actief aan de slag te gaan met actuele vragen. Op een efficiënte, effectieve en duurzame manier waarbij leren en werken samengingen. Een adviseur ondersteunde de medewerkers bij de nieuwe manier van leren.

Lees de ervaringen en tips:

Automatisering en technologie

Slimme technologie verandert je werk, nu en in de toekomst en maakt je werk leuker en makkelijker. Ontdek de wereld van online tools, apps en robottoepassingen. Ga aan de slag en deel je ervaringen met collega's. Zo leer je van elkaar. 
Wil je de apps of tools gebruiken in het contact met cliënten? Check op je werk of er regels zijn en of de tools privacyproof zijn en voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)!

Check deze links:

Deel je ervaring!

Gebruik jij slimme toepassingen in je werk? Deel je ervaring met collega's! Stuur een mail naar webredactie@fcb.nl met een link naar een filmpje of artikel en wij plaatsen jouw voorbeeld op de site.

Omgaan met veranderingen?
Praat erover met je team

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling