search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar

Loopbaan

Jeugdzorg is in beweging, het werk verandert. De vraag is: beweeg jij mee? Neem de regie over je toekomst.

Hieronder vind je alles wat je nodig hebt voor je eigen loopbaanontwikkeling of die van je medewerkers.

  • Goed gesprekkaart: ontwikkelen doe je samen. Wat verwachten jij en jouw team van elkaar? Hoe denken zij over zichzelf en jullie organisatie? Om dat te ontdekken, is er de Goed gesprekkaart.

  • Wat wordt jouw volgende loopbaanstap? Ontdek het met de beslisboom Loopbaanstap. Op basis van de uitslag krijg je een kaart met gerichte opdrachten, checklists en vragen die je verder helpen.  

  • De Zelftest Sterk in je Werk is een korte en leuke test over vier thema's: kansen benutten, jezelf ontwikkelen, fit en gezond en mogelijkheden verkennen. Behalve een indicatie waar je staat, krijg je handige tips.

Volg een training of workshop

Blijf jezelf ontwikkelen. Dit overzicht helpt je op weg bij het kiezen van een training of opleiding:

Er zijn verschillende kwaliteitskeurmerken die aan een instelling of opleiding gegeven kunnen worden. Kijk eens bij onderstaande instellingen of de opleiding of instelling een kwaliteitskeurmerk heeft.  Daarnaast vind je op de site van de Stichting Kwaliteitsregister Jeugdzorg (SJK) scholing voor jeugdzorgwerkers die door SJK is geaccrediteerd.

Zoek een nieuwe baan 

Toe aan een nieuwe stap, binnen of juist buiten Jeugdzorg? Dan komt er veel op je af. Hoe maak je een goed cv? Waar vind je vacatures die bij jou passen. Bekijk onze tips voor een soepele zoektocht naar die nieuwe baan en een overzicht van vacaturebanken. 

Meer weten?
Veronica Jocker
Adviseur
085 - 1051 858

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling