Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Alles over het Goede Gesprek

Het Goede Gesprek geeft medewerkers regie over hun werk en loopbaan. Het is een gelijkwaardig gesprek: veilig, open, zonder oordelen en positief. Hoe wil iemand zich ontwikkelen? Is de balans tussen werk - privé nog goed? Of is er een wens om ander werk te gaan doen bij de organisatie?

Handleiding voor leidinggevenden

Bij het Goede Gesprek ligt de regie bij de medewerker. De leidinggevende heeft een ondersteunende rol. In de handleiding leggen we uit wat het Goede Gesprek is. En we geven je handvatten om er samen met je medewerkers mee aan de slag te gaan. 

Download de handleiding voor leidinggevenden hier

Handleiding voor hr en organisatie

Als hr-medewerker en organisatie faciliteer je medewerkers en leidinggevenden bij het voeren van het Goede Gesprek. In deze handleiding leggen we uit wat het Goede Gesprek is, hoe  je het in kunt zetten in de hr-cyclus en we geven je handvatten om er mee aan de slag te gaan. 

Download de handleiding voor hr en organisatie hier

E-learning

Wil jij je nog meer verdiepen in het Goede Gesprek?
Volg dan ook de e-learning voor leidinggevenden en hr-medewerkers. Aan de hand van informatie, video's en opdrachten bereid je je stap voor stap voor en je medewerkers goed kunt ondersteunen. 
Laat je gegevens achter via onderstaande knop. We sturen je dan de informatie en toegangslink toe.

Toegang aanvragen

Webinar het Goede Gesprek 

Welke rol speel je als leidinggevende en hr-professional bij het voeren van het Goede Gesprek? En wat komt er allemaal kijken? In deze webinar gaat Olaf Stomp hierover in gesprek met Deanne Radema, expert leren en ontwikkelen.

Webinar het Goede Gesprek HR en leidinggevenden

Nicolette Horn

Programmaleider

Meer weten? Neem contact op!

Nicolette Horn

Meer weten? Neem contact op!