Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Zij-instroom in jeugdzorg - AlleKansenBenut!

AlleKansenBenut!

AlleKansenBenut!

Welkom bij AlleKansenBenut! Hét programma van Jeugdzorg werkt! waarmee we bestuurders en management van jeugdzorgorganisaties ondersteunen bij het verwelkomen en effectief inzetten van zij-instromers en herintreders.

We geloven in de kracht van diversiteit en willen elke (nog) niet SKJ-geregistreerde professional de kans geven om volledig tot zijn of haar recht te laten komen binnen jouw organisatie.

Volg ons ook op LinkedIn, blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en benut het potentieel van zij-instromers en herintreders in jouw organisatie!

Kaders en mogelijkheden AlleKansenBenut!

Kaders en mogelijkheden voor de inzet van (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals."

Tools AKB!

Tools en handreikingen voor de implementatie in jouw organisatie."

Bijeenkomsten AKB!

Webinars, workshops en bijeenkomsten over zij-instromers."

Praktijkverhalen AlleKansenBenut!

Praktijkervaringen van bestuurders en managers over zij-instromers."

Ben jij zelf zij-instromer?

Klik hier voor alle informatie!
Diversiteit AlleKansenBenut!

Vergroot diversiteit binnen jouw organisatie

Wij ondersteunen bestuurders en management van jeugdzorgorganisaties om zij-instromers en herintreders optimaal te benutten. Door deze professionals effectief in te zetten, voegen ze diversiteit toe en verlichten ze de werkdruk. We bieden praktische tips, artikelen, tools en webinars om je te ondersteunen bij de succesvolle integratie van (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals binnen jouw organisatie.

Bekijk de video over AlleKansenBenut!

Naar de video
Deskundigenteam AlleKansenBenut!! feb 24
Deskundigenteam AlleKansenBenut!

Wij helpen je graag op weg

We begrijpen de uitdagingen bij de inzet van (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals. Zoals welke taken zij kunnen uitvoeren binnen de wettelijke kaders van jeugdzorg en hoe je een passend leerklimaat biedt. Ons Deskundigenteam AlleKansenBenut! helpt je kosteloos op weg met advies en ondersteuning. Zo integreer jij zij-instromers en herintreders effectief binnen jouw organisatie.

Kansen AlleKansenBenut!

AlleKansenBenut!

De inzet van (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals blijkt voor veel jeugdzorgorganisaties een uitdaging. AlleKansenBenut! biedt bestuurders en managers inzichten, tips en tools om zij-instromers en herintreders efficiënt en effectief in te zetten.

We organiseren webinars, workshops en bijeenkomsten voor verschillende doelgroepen binnen jeugdzorg.

Ons Deskundigenteam adviseert bij vragen over de mogelijkheden van de (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals. Ze begeleidt ook bij de 'stimuleringsregeling zij-instroom' van het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Zo kunnen zij-instromers en herintreders zich ontwikkelen en op de lange termijn waardevolle bijdragen leveren.

logo AKB

Meer weten?
Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

Deskundigenteam

AlleKansenBenut!

Ook zij-instromers aantrekken? Zet jouw jeugdzorgorganisatie op de kaart van AlleKansenBenut!

Aanmelden