Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Zij-instroom in jeugdzorg - AlleKansenBenut!

AlleKansenBenut!

AlleKansenBenut!

Welkom bij AlleKansenBenut! Hét programma van Jeugdzorg werkt! waarmee we bestuurders en management van jeugdzorgorganisaties ondersteunen bij het verwelkomen en effectief inzetten van zij-instromers en herintreders. We geloven in de kracht van diversiteit en willen elke (nog) niet SKJ-geregistreerde professional de kans geven om volledig tot zijn of haar recht te laten komen binnen jouw organisatie.

Wij hebben een gemeenschap gecreëerd die voor elkaar klaarstaat. Waar wacht je nog op? Volg ons via LinkedIn, blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en benut het potentieel van zij-instromers en herintreders binnen jouw organisatie!

Kaders en mogelijkheden AlleKansenBenut!

Kaders en mogelijkheden voor de inzet van (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals."

Tools AKB!

Tools en handreikingen voor de implementatie in jouw organisatie."

Bijeenkomsten AKB!

Webinars, workshops en bijeenkomsten over zij-instromers."

Praktijkverhalen AlleKansenBenut!

Praktijkervaringen van bestuurders en managers over zij-instromers."

Ben jij zelf zij-instromer?

Klik hier voor alle informatie!
Diversiteit AlleKansenBenut!

Vergroot diversiteit binnen jouw organisatie

Wij ondersteunen bestuurders en management van jeugdzorgorganisaties om zij-instromers en herintreders optimaal te benutten. Door hen effectief in te zetten, zijn (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals een waardevolle bijdrage aan jouw organisatie. Zij voegen diversiteit toe aan teams en nemen taken over, waardoor de werkdruk binnen een team verdeeld wordt. Via praktische tips, artikelen, tools en webinars delen we graag onze kennis en ervaring om je te ondersteunen bij het succesvol integreren van (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals binnen jouw organisatie.

Bekijk de video over AlleKansenBenut!

Naar de video
Deskundigenteam AlleKansenBenut!! feb 24
Deskundigenteam AlleKansenBenut!

Wij helpen je graag op weg

We begrijpen dat de inzet van (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals met zich meebrengt, zoals welke taken zij kunnen uitvoeren binnen de wettelijke kaders van jeugdzorg en hoe je een passend leerklimaat kunt bieden. Maak kennis met ons Deskundigenteam AlleKansenBenut! Kom je een uitdaging tegen? Met onze expertises helpen wij jouw organisatie graag op weg en denken (kosteloos) met je mee. Zo integreer jij zij-instromers en herintreders effectief binnen jouw organisatie.

Kansen AlleKansenBenut!

AlleKansenBenut!

De inzet van een (nog) niet SKJ-geregistreerde professional blijkt voor veel jeugdzorgorganisaties een uitdaging. AlleKansenBenut! biedt bestuurders en managers van jeugdzorgorganisaties inzichten, praktische tips en tools om zij-instromers en herintreders zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten. Daarnaast organiseert AlleKansenBenut! webinars, workshops en bijeenkomsten voor verschillende doelgroepen binnen jeugdzorg. Het Deskundigenteam AlleKansenBenut! adviseert bij alle vragen over de mogelijkheden van de (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals binnen jeugdzorg. Zo begeleidt het Deskundigenteam gecertificeerde instellingen bij de 'stimuleringsregeling zij-instroom' van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Hierdoor kunnen zij-instromers en herintreders zich binnen jeugdzorg ontwikkelen en op de lange termijn een waardevolle bijdrage te leveren.

logo AKB

Meer weten?
Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

Deskundigenteam

AlleKansenBenut!