Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Tools voor zij-instromers - AlleKansenBenut!

Tools AKB!

Tools voor in de praktijk

AlleKansenBenut! richt zich op het verwelkomen en ondersteunen van zij-instromers en herintreders binnen jeugdzorg. Wij bieden handige tools en handreikingen om jouw organisaties te helpen bij het succesvol integreren van deze waardevolle (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals. Van praktische tips tot begeleiding: wij helpen je graag op weg!

Met onze handige tools kun je de potentie van zij-instromers en herintreders optimaal benutten!

E-learning AlleKansenBenut!
Tool

E-learning

Effectief samenwerken met zij-instromers, stagiairs en andere (nog) niet-SKJ-geregistreerde collega’s. Hoe doe je dat? Hoe verdeel je het werk op een verantwoorde wijze? En hoe doe je dit binnen de wettelijke kaders?

Interventiepiramide
Tool

De interventiepiramide voor zij-instromers

Een gezond en voedend leerklimaat is belangrijk voor de ontwikkeling van een zij-instromer. Zo ontwikkelt een zij-instromer zich tot een vakbekwame en vitale professional, die op lange termijn binnen jouw organisatie blijft werken. De interventiepiramide voor zij-instromers is een handige richtlijn voor jou en jouw organisatie. 

Wegingstabel
Tool

De wegingstabel

Op zoek naar handvatten om op een verantwoorde manier taken toe te bedelen aan een (nog) niet SKJ-geregistreerde professional binnen jouw jeugdzorgorganisatie? Gebruik de wegingstabel!

Gesprekskaarten AlleKansenBenut!
Tool

Gesprekskaarten

Wat vraagt de inzet van een (nog) niet SKJ-geregistreerde professional van teamleiders of managers? Hoe maakt jouw organisatie de competenties van (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals inzichtelijk? En wat is het verschil tussen een bekwame en een bevoegde professional? Ga binnen jouw organisatie in gesprek over deze onderwerpen.

Over AlleKansenBenut!

Zij-instromers en herintreders zijn een aanwinst voor jeugdzorgorganisaties. Met het programma AlleKansenBenut! zet Jeugdzorg werkt! zich in om jeugdzorgorganisaties te helpen deze groep van zij-instromers en herintreders te verwelkomen. We delen allerlei handige tips en tools om het voor organisaties makkelijker te maken om zij-instromers een plek te geven. Sinds 2020 delen we via AlleKansenBenut! inspiratie en informatie met werkgevers en werkzoekenden. We willen ze laten zien hoe ze zij-instromers en herintreders met open armen kunnen ontvangen en hoe ze hen kunnen ondersteunen om optimaal te groeien en waardevol te zijn voor hun organisatie.

Alles over AlleKansenBenut!
logo AKB

Meer weten?
Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

Deskundigenteam

AlleKansenBenut!