Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Webinars AlleKansenBenut!

Bijeenkomsten AKB!

Webinars, workshops en bijeenkomsten van AlleKansenBenut!

Vanaf de start van het programma AlleKansenBenut! hebben we meerdere inspirerende webinars, interactieve workshops en boeiende bijeenkomsten georganiseerd, waarin we een rijkdom aan informatie hebben verzameld. Van praktische tips tot diepgaande inzichten: wij zetten alles voor je op rij.

Bekijk hoe onze evenementen jou kunnen helpen bij om de mogelijkheden van zij-instromers en herintreders bieden binnen jouw organisatie optimaal te benutten.

Over AlleKansenBenut!

Met het programma AlleKansenBenut! staat Jeugdzorg werkt! klaar om jeugdzorgorganisaties te voorzien van essentiële inzichten en tools om de groeiende groep zij-instromers en herintreders optimaal te benutten. Binnen ons programma organiseren wij webinars, workshops, kennisbijeenkomsten en congressen. Hierin delen we praktische kennis en bruikbare tools om zij-instromers en herintreders zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten binnen jouw organisatie. Maar bespreken ook diepere inzichten met partijen die een steentje bijdragen aan de inzet van de (nog) niet SKJ-geregistreerde professional.   

Profiteer van alle kennis die wij te delen hebben, zoek samenwerkingen op en benut zo optimaal de mogelijkheden van zij-instromers en herintreders binnen jouw jeugdzorgorganisatie.

AlleKansenBenut! is een programma van Jeugdzorg werkt!

Alles over AlleKansenBenut!
logo AKB

Meer weten?
Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

Deskundigenteam

AlleKansenBenut!