Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Kaders en mogelijkheden - AlleKansenBenut!

Kaders en mogelijkheden AlleKansenBenut!

Mogelijkheden voor (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals

Veel werkgevers in jeugdzorg zetten SKJ-geregistreerde professionals in. Maar dat is niet nodig voor álle taken. Binnen bepaalde kaders kan ook een (nog) niet-geregistreerde professional taken op zich nemen.

Ook professionals zonder SKJ-registratie inzetten? Zo pak je het aan.

Uitleg AlleKansenBenut!
Artikel

Een (nog) niet SKJ-geregistreerde professional inzetten? Zo werkt het!

We leggen graag uit hoe je als werkgever de mogelijkheid van de inzet van zij-instromers en herintreders binnen jouw jeugdzorgorganisatie optimaal benut, binnen de bestaande kaders. 

E-learning AlleKansenBenut!
E-learning

Zo werk je verantwoord én effectief met je (nog) niet SKJ-geregistreerde collega's

Hoe werkt het inzetten van een (nog) niet SKJ-geregistreerde professional in de praktijk? Deze reeks e-learnings biedt je onmisbare tips en praktische handvatten voor een optimale, verantwoorde samenwerking binnen jouw team. Hoe kunnen (nog) niet SKJ-geregistreerde collega’s en SKJ-geregistreerde collega's verantwoord samenwerken? En hoe verdelen zij het werk op een verantwoorde wijze? Hoe past dit binnen de wettelijke kaders?

Over AlleKansenBenut!

Met het programma AlleKansenBenut! zet Jeugdzorg werkt! zich in om jeugdzorgorganisaties inzichten en tools te bieden om de groeiende groep zij-instromers en herintreders zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten voor hun organisatie. Zo krijgen de (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals de kans om zich binnen een organisatie optimaal te ontwikkelen én op de lange termijn een duurzame bijdrage te blijven leveren. AlleKansenBenut! adviseert en ondersteunt organisaties bij het succesvol inzetten van zij-instromers en herintreders. 

AlleKansenBenut! is een programma van Jeugdzorg werkt!

Alles over AlleKansenBenut!
logo AKB

Meer weten?
Neem contact op!

Meer weten?
Neem contact op!

Deskundigenteam

AlleKansenBenut!