Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Mbo'ers in jeugdhulp - Jeugdhulp. Alles in het werk

Mbo in jeugdhulp

Mbo'ers in jeugdhulp

Wat zijn de mogelijkheden, kansen en belemmeringen voor mbo-opgeleide professionals in jeugdhulp nu een hbo-opleiding steeds meer de norm lijkt te zijn in de sector? Welke mogelijkheden zijn er wél? En hoe ziet dat er uit? Laat je inspireren door mbo’ers en organisaties die mbo’ers inzetten.

Alles over Mbo'ers in jeugdhulp
verkiezing mbo

Verkiezing Miss/Mister mbo! Doe je mee?

Mbo’ers die in jeugdhulp werken: ze zijn er zeker, maar we willen ze graag nog meer in het zonnetje zetten door ze een gezicht te geven. Daarom willen we elke maand een Miss of Mister mbo uitroepen uit één van onze twaalf provincies. Heb jij iemand in gedachte? Meld hem, haar of hen dan aan!

mbo consult

Advies nodig? Wij staan klaar!

Overweegt jullie organisatie ook om mbo-professionals in te zetten, maar weten jullie niet hoe? Vraag dan een gratis online consultgesprek aan bij de projectgroep Mbo’ers in jeugdhulp. 

Medewerker functieboek

Verkenning

Mbo’ers zijn net zo waardevol als hbo’ers of wo’ers in jeugdhulp: dat blijkt uit een verkenning die twee jaar geleden jaar is gehouden onder veel jeugdhulporganisaties. Toch worden er belemmeringen ervaren om mbo’ers in te zetten. 

Sandra Raggl

Talent is niet altijd te meten in de hoogte van je diploma

Sandra Raggl Projectlid Mbo'ers in jeugdhulp en Afdelingscoördinator (Horizon Jeugdzorg en Onderwijs)
Marieke van de Laar

Ik gun elke jongere de kwaliteiten van een mbo'er

Marlieke van de Laar Projectlid Mbo'ers in jeugdhulp en Adviseur en coördinator (Pactum)

Over Jeugdhulp. Alles in het werk!

Binnen het project 'Nieuwe instroom: mbo’ers in jeugdhulp' geven wij een beeld van de mogelijkheden, kansen én belemmeringen voor mbo opgeleide professionals in jeugdhulp.

Met het programma 'Jeugdhulp. Alles in het werk' wil Jeugdzorg werkt! werken aan een sterke arbeidsmarkt door te versterken wat werkt.

'Jeugdhulp. Alles in het werk' wordt ondersteund met een bijdrage van de ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)  en Justitie en Veiligheid (JenV).

Alles over Jeugdhulp. Alles in het werk
Jeugdhulp. Alles in het werk!

Meedoen?
Neem contact op!

Meedoen?
Neem contact op!

Matthijs Laurs

Programmamanager

naar bovenkant pagina