Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Artikel Werkgevers

Ontvang gratis een exemplaar van de bundel 'Verhalen uit de praktijk'

Met AlleKansenBenut! informeren en inspireren we sinds 2020 werkgevers en werkzoekenden met tips, tools, routes en succesverhalen in het welkom heten van zij-instromers en herintreders in de organisaties. Alle ervaringen hebben we nu gebundeld in het boekje 'Verhalen uit de praktijk'. Ben je benieuwd naar wat betrokkenen en deskundigen te vertellen hebben? En wat je daarvan kunt leren? Laat je inspireren en download of bestel een gratis exemplaar.

Omslag verhalenbundel 'Verhalen uit de praktijk' van AlleKansenBenut!

In de verhalenbundel worden de ervaringen van zij-instromers en herintreders verteld die de overstap naar jeugdzorg hebben gemaakt. Je leest over hun belevenissen, ontdekkingen en persoonlijke zoektochten. In de bundel staan ook de verhalen van organisaties; hun successen, enthousiasme en geleerde lessen. En onze deskundigen geven hun visie op de kansen en mogelijkheden die deze groep de jeugdzorg biedt.

Laat je inspireren door echte verhalen uit de praktijk

Download de verhalenbundel

Liever een tastbaar exemplaar door je brievenbus?

Vraag de verhalenbundel aan
AKB De Dag voor de toekomstige jeugdbeschermer uitreiking verhalenbundel
Tijdens de Dag van de Toekomstige Jeugdzorgprofessional hebben we met trots de eerst versie van de verhalenbundel mogen overhandigen aan Franc Weerwind, demissionair minister voor Rechtsbescherming.

Meer over zij-instromers in jeugdzorg