Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Inspiratiesessies

In de inspiratiesessies staat de vraag centraal: ‘Wat kun je zelf doen om aan het stuur te zitten als professional?’. We bespreken thema’s als bewustwording, opkomen voor jezelf, eigen kracht en grenzen stellen binnen je eigen verantwoordelijkheid. Sterke, weerbare, autonome professionals zijn van grote waarde voor de jeugdhulp. Dat willen we via dit thema stimuleren en op gang houden. Maak samen impact met ons!

Inspiratiesessie

Ingeplande Inspiratiesessies

De volgende besloten Inspiratiesessies staat nu op het programma (locatie volgt na inschrijving):

  • Dinsdag 28 mei: Enver, sneakpreview van de Inspiratesessie Versterk jezelf tijdens een inspiratiedag voor pleegzorgmedewerkers en gezinshuisouders 
  • Maandag 3 juni 13:00 - 16:00: Jeugdbescherming Noord, voor uitvoerend jeugdhulpprofessionals
  • Dinsdag 11 juni: Youké, sneakpreview van de Inspiratiesessie Versterk jezelf tijdens een expertisedag voor professionals 
  • Donderdag 13 juni 13:00 - 16:00: Jeugdbescherming Noord, voor uitvoerend jeugdhulpprofessionals
  • Maandag 17 juni 13:00 - 16:00: Jeugdbescherming Noord, voor uitvoerend jeugdhulpprofessionals
  • Datum volgt: Jeugdbescherming Noord, voor MT-leden en teammanagers

 

Wil je aanwezig zijn? Doe dan het volgende:

Stuur een mail naar Versterkjezelf@fcb.nl (klik op dit adres voor automatische koppeling met jouw mailomgeving) met de volgende informatie:

  1. Jouw naam en functie
  2. Jouw organisatie
  3. Welke sessie je wil bijwonen (datum)

Je krijgt daarna zo snel mogelijk meer informatie van ons.

 

Let op! De sessies zijn alleen bedoeld voor medewerkers uit de betreffende organisatie. Wil jij ook een Inspiratiesessie in jouw organisatie? Stuur dan een mail met je vraag en contactgegevens naar Versterkjezelf@fcb.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Het project ‘Versterk jezelf: emancipatie van de professional’ richt zich op bewustwording van de eigen verantwoordelijkheid van jeugdhulpprofessionals om mentaal fit en vitaal aan het werk te zijn én te blijven.

Met het programma 'Jeugdhulp. Alles in het werk' wil Jeugdzorg werkt! werken aan een sterke arbeidsmarkt door te versterken wat werkt.

'Jeugdhulp. Alles in het werk' wordt ondersteund met een bijdrage van de ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)  en Justitie en Veiligheid (JenV).

Overzicht Jeugdhulp. Alles in het werk

Jeugdhulp. Alles in het werk

Matthijs Laurs - programmaleider

Meer weten? Neem contact op!

Jeugdhulp. Alles in het werk!

Meer weten? Neem contact op!