Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

TIME OUT!: niet alle ballen in de lucht houden

7 jun 2019

Meer dan honderd  jeugdzorgprofessionals zagen op donderdagavond 6 juni de theatervoorstelling TIME OUT! over werkdruk in jeugdzorg. Wat gaan ze anders doen?

Time Out!

TIME OUT! is een  interactieve en muzikale voorstelling waarin theatergroep PodiumT jeugdzorgwerkers confronteert met hoe ze omgaan met stress en werkdruk. Vaak met een knipoog, relativerende humor en met veel uitwisseling. Na de voorstelling keken jeugdzorgprofessionals in de spiegel en beantwoordden vier vragen:

  • Wat deel jij over TIME OUT! met je collega's?
  • Wat ga jij nu anders doen?
  • Welke scène raakte jou het meest en waarom?
  • Welk inzicht heb jij gekregen?

Benieuwd? Lees de tips en reacties.
De website Zorg + Welzijn schreef een leuk artikel over TIME OUT!

Werkplezier XL

TIME OUT! is één van de activiteiten van het arbeidsmarktplatform jeugdzorg. Met bijna 60% van de jeugdzorgwerkers die de werkdruk te hoog vindt, is het tijd voor een XL-aanpak. Wat kun je nog meer verwachten? Een prijsvraag, best practices en een event vol inspiratie op 11 november. Blijf op de hoogte via de website en de nieuwsbrief van het platform.