Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Zij-instromers in jeugdzorg

Introductie AlleKansenBenut!

Zij-instromen in jeugdzorg

Een grote groep zij-instromers en herintreders staat te popelen om de switch te maken naar jeugdzorg. Een gemotiveerde en diverse groep, meer dan klaar om de handen uit de mouwen te steken. Met AlleKansenBenut! informeren en inspireren we werkgevers en werkzoekenden met tips, tools, routes en succesverhalen. Samen zorgen we ervoor dat zij-instromers en herintreders in jeugdzorg de normaalste zaak van de wereld worden. Doe je mee?

AlleKansenBenut!

Zij-instromers vormen een waardevolle bijdrage aan diversiteit in organisaties én dragen bij aan een oplossing voor de personeelstekorten binnen jeugdzorg. Jeugdzorgorganisaties weten vaak niet hoe ze deze groep potentiële werknemers mét levenservaring maar (nog) zonder SKJ-registratie effectief kunnen inzetten.

Met AlleKansenBenut! zet Jeugdzorg werkt! zich in om werkgevers inzichten en tools te bieden om deze groeiende groep zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten voor hun organisatie. Zo krijgen de (nog) niet SKJ-geregistreerde professionals de kans om zich binnen een organisatie optimaal te ontwikkelen én op de lange termijn een duurzame bijdrage te blijven leveren.

AlleKansenBenut! organiseert bijeenkomsten voor verschillende doelgroepen binnen jeugdzorg. Daarnaast beantwoordt het Deskundigenteam AlleKansenBenut! alle vragen over zij-instromers en herintreders binnen jeugdzorg. AlleKansenBenut! begeleidt gecertificeerde instellingen bij de ‘stimuleringsregeling zij-instroom’ van het Ministerie J&V.

OKP

Vragen?
Neem contact met ons op

Vragen?
Neem contact met ons op

Deskundigenteam

AlleKansenBenut