Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Online workshop: Veerkrachtig Samenwerken in jeugdzorg

-
10.30-12.30 uur
Online achter je laptop of desktop, thuis of op kantoor
Gratis. Ben je verhinderd? Meld je op tijd af, dan kan een ander in jouw plaats deelnemen. Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers.

Kan jouw team wel wat veerkracht gebruiken? Ben jij benieuwd hoe je de rek er in kunt houden met elkaar? Ontdek in de online workshop Veerkrachtig samenwerken wat voor jou en anderen bijdraagt aan plezierig samenwerken en waar je energie van krijgt. En leer welke patronen in de samenwerking belemmeren, waar jij of een ander last van heeft en hoe je er vanaf komt.

Marit van den Berg Elastiekfabriek

In deze workshop, onder begeleiding van Arjella van Scheppingen van de Elastiek Fabriek, deel je ook trotsverhalen en dilemma’s met elkaar en leer je van andere organisaties. Meld je hier aan.  

Wat levert de workshop jou op? 

  • Handvatten om duurzaam veerkrachtig samen te werken  
  • Inzicht in werkzame en belemmerende patronen in de samenwerking 
  • Inspiratie en tips om veerkrachtig samen te werken 

Programma 

  • 10.15 uur: test inlog, beeld en geluid 
  • 10.30 uur: start workshop 
  • 11.20 uur: pauze 
  • 11.40 uur: vervolg workshop 
  • 12.30 uur: afsluiting 

Voor wie? 

Voor iedereen in jeugdzorg die in een team werkt. 

Over de trainer 

Dr. Arjella van Scheppingen is organisatieadviseur en promoveerde op vitaliteit en veerkracht in mens en organisatie. Ze is een enthousiaste onderzoeker, docent en oprichter van De Elastiekfabriek, om ‘de boel in beweging te krijgen’.  

Aanmelden 

Met bijna 60 procent van de jeugdzorgwerkers die de werkdruk te hoog vindt, stond en staat de aanpak van werkdruk hoog op de agenda van Jeugdzorg werkt! Wij willen medewerkers in jeugdzorg maximaal ondersteunen bij hun belangrijke werk en bieden deze workshop kosteloos aan. Kun je onverwachts toch niet deelnemen? Meld je ten minste 48 uur van tevoren af. Dan kan een ander in jouw plaats deelnemen en voorkom je dat wij al gemaakte kosten aan jou in rekening brengen. Je kunt je niet meer aanmelden.

Contact 

Heb je een vraag? Mail naar gezondwerken@fcb.nl of bel ons op 085 - 1051850.