Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Online bijeenkomst Versterk jezelf

10:00 - 11:30
Online
Gratis
Inschrijven

Onder het genot van een kop koffie of thee verkennen we met elkaar hoe we onszelf als jeugdhulpprofessional kunnen ontwikkelen en versterken. We delen ervaringen en inspireren elkaar in een informele en ontspannen setting waarbij volop ruimte is om de diepte in te gaan. Of om elkaar juist praktische tips & tricks te geven. Elke bijeenkomst staat in het teken van een bepaald thema. Deze online bijeenkomst staat in het thema van kennismaken: met elkaar, maar ook met het thema Versterk jezelf. Wees welkom!

online versterk jezelf

Versterk jezelf: emancipatie van de professional

'Versterk jezelf' is één van de vijf projecten binnen het programma 'Jeugdhulp. Alles in het werk'. Het project richt zich op jeugdhulpprofessionals die zich bedolven voelen onder de caseload, agressie of verantwoordingsdruk. Daarom is het extra belangrijk dat professionals zicht bewust blijven van hun eigen kracht en verantwoordelijkheid. Maar dat is niet altijd makkelijk in de waan van de dag. ‘Versterk jezelf: emancipatie van de professional’ richt zich daarom op bewustwording van de eigen verantwoordelijkheid om mentaal fit en vitaal aan het werk te zijn én te blijven.