Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

De Gouden Microfoon

De Gouden Microfoon is voor iedereen in jeugdhulp die voor zichzelf opkomt en zijn of haar professionele ruimte pakt. En daarmee collega-professionals inspireert! Pak jij ook de microfoon?

Doe mee en pak ook de gouden microfoon!

Wanneer stond jij op voor jezelf? En van welke situatie in jouw werk heb jij kunnen leren? Deel dit moment met collega’s en doe mee aan de Gouden Microfoon! Mail naar jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Jeugdbeschermer Cato

Jeugdbeschermer Cato kreeg veel taken toegeschoven. Bekijk hoe zij dit heeft aangepakt.

Jeugd- en gezinscoach Paul  

Wat doe je als je een stagiaire aangewezen krijgt waarmee je geen match hebt? Bekijk hoe jeugd- en gezinscoach Paul dit heeft opgelost. 

Jongerenwerker Elfadil

Persoonlijke grenzen verschillen per persoon. Bekijk hoe jongerenwerker Elfadil hiermee omgaat.

Buddycoach Ümit

Buddycoach Ümit had het idee dat hij niet meer helemaal op zijn plek zat bij zijn werkgever. Bekijk hoe hij hier verandering in heeft gebracht. 

Bekijk de playlist met hun video's

Het project ‘Versterk jezelf: emancipatie van de professional’ richt zich op bewustwording van de eigen verantwoordelijkheid van jeugdhulpprofessionals om mentaal fit en vitaal aan het werk te zijn én te blijven.

Met het programma 'Jeugdhulp. Alles in het werk' wil Jeugdzorg werkt! werken aan een sterke arbeidsmarkt door te versterken wat werkt.

'Jeugdhulp. Alles in het werk' wordt ondersteund met een bijdrage van de ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)  en Justitie en Veiligheid (JenV).

Overzicht Jeugdhulp. Alles in het werk

Jeugdhulp. Alles in het werk

Matthijs Laurs - programmaleider

Meer weten? Neem contact op!

Jeugdhulp. Alles in het werk!

Meer weten? Neem contact op!