Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Werkplezier tijdens de KNALweek

Jij kiest voor jeugdzorg, want jij wilt dat alle kinderen veilig opgroeien en gezond ontwikkelen. En daar is veel in te doen! Taken stapelen zich op. Tijdens de KNALweek ga je met je team aan de slag om achterstanden weg te werken. En je blijft werken volgens jouw werkwijze, zodat het werk zich niet opnieuw opstapelt. Zo krijg je ruimte in je agenda én meer plezier in je werk.

Alexander Thijssen - Werkplezier werkt!

Wat is het verhaal achter de KNALweek?

De KNALweek is ontwikkeld door Alexander Thijssen, als oplossing om jeugdprofessionals te helpen met hun caseload. Hij is gestart met deze methode bij de Rading en begeleid inmiddels meerdere organisaties in jeugdzorg met een KNALweek. Elke KNALweek komt hij meer tips en tools tegen om jeugdzorgprofessionals te helpen. Wij volgen het proces.  In dit interview legt Alexander uit wat het verhaal achter de KNALweek is, wat je tijdens de KNALweek doet en wat de effecten zijn.   

Werkplezier werkt! 

De KNALweek maakt onderdeel uit van Werkplezier werkt! Hierin gaat Jeugdzorg werkt! met meerdere initiatieven uit de praktijk aan de slag om het werkplezier voor jeugdzorgprofessionals op de kaart te zetten. Binnen Werkplezier werkt! houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en delen we tools en tips uit de KNALweek. 

Berry Tijhuis

Branchespecialist Jeugdzorg werkt!

Meer weten? Neem contact op!

Foto Berry Tijhuis

Meer weten? Neem contact op!