Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Werkplezier tijdens de KNALweek

Jij kiest voor jeugdzorg, want jij wilt dat alle kinderen veilig opgroeien en gezond ontwikkelen. En daar is veel in te doen! Taken stapelen zich op. Tijdens de KNALweek ga je met je team aan de slag om achterstanden weg te werken. En je blijft werken volgens jouw werkwijze, zodat het werk zich niet opnieuw opstapelt. Zo krijg je ruimte in je agenda én meer plezier in je werk.

Alexander Thijssen - Werkplezier werkt!

De KNALweek is ontwikkeld door Alexander Thijssen. Hij is gestart met deze methode bij de Rading en begeleid inmiddels meerdere jeugdzorgorganisaties met een KNALweek. Elke KNALweek komt hij meer tips en tools tegen om jeugdzorgprofessionals te helpen. Wij volgen het proces.

Wat is het verhaal achter de KNALweek?

Alexander Thijssen ontwikkelde de KNALweek, als oplossing om jeugdzorgprofessionals te helpen met hun caseload. Hij legt uit wat het verhaal achter de KNALweek is, wat je tijdens de KNALweek doet en wat de effecten zijn. Lees het interview: maak kennis met Alexander Thijssen.  

Zij gingen je voor: ervaringen van deelnemers

Ben je benieuwd naar ervaringen met de KNALweek? In verschillende jeugdzorgorganisaties is de KNALweek niet meer weg te denken. We vroegen medewerkers en leidinggevenden hoe ze deze week hebben beleefd. Hoe vonden ze het? Wat bracht het ze? Welke inzichten deden ze op? En vooral: smaakte het naar meer?

Werkplezier werkt! 

De KNALweek maakt onderdeel uit van Werkplezier werkt! Hierin gaat Jeugdzorg werkt! met meerdere initiatieven uit de praktijk aan de slag om het werkplezier voor jeugdzorgprofessionals op de kaart te zetten. Binnen Werkplezier werkt! houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en delen we tools en tips uit de KNALweek. 

Alle informatie over de KNALweek

Veronica Jocker

Adviseur vitaliteit en ontwikkeling

Meer weten? Neem contact op!

Veronica Jocker

Meer weten? Neem contact op!