Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Werkplezier tijdens de KNALweek

Jij kiest voor jeugdzorg, want jij wilt dat alle kinderen veilig opgroeien en gezond ontwikkelen. En daar is veel in te doen! Taken stapelen zich op. Tijdens de KNALweek ga je met je team aan de slag om achterstanden weg te werken. En je blijft werken volgens jouw werkwijze, zodat het werk zich niet opnieuw opstapelt. Zo krijg je ruimte in je agenda én meer plezier in je werk.

Foto Alexander Thijssen

De KNALweek is ontwikkeld door Alexander Thijssen. Hij is gestart met deze methode bij de Rading en begeleid inmiddels meerdere jeugdzorgorganisaties met een KNALweek. Elke KNALweek komt hij meer tips en tools tegen om jeugdzorgprofessionals te helpen. Wij volgen het proces.

Ontmoet Alexander Thijssen

Alexander Thijssen ontwikkelde de KNALweek, als oplossing om jeugdzorgprofessionals te helpen met hun caseload. Hij legt uit wat het verhaal achter de KNALweek is, wat je tijdens de KNALweek doet en wat de effecten zijn. Lees het interview: maak kennis met Alexander Thijssen.  

Esther en Suzanne deden mee aan de KNALweek

Esther Schalkwijk en haar leidinggevende Suzanne de Jong van pleegzorgorganisatie Youké zijn enthousiast over de KNALweek. In vijf dagen hebben Esther en Suzanne meer regie en overzicht gekregen in hun werk én een toolkit vol tips om dit zo te houden. Waarom gunnen zij iedereen een KNALweek? Lees het interview over de KNALweek in de praktijk: overzicht, regie en rust

Werkplezier werkt! 

De KNALweek maakt onderdeel uit van Werkplezier werkt! Hierin gaat Jeugdzorg werkt! met meerdere initiatieven uit de praktijk aan de slag om het werkplezier voor jeugdzorgprofessionals op de kaart te zetten. Binnen Werkplezier werkt! volgen we Alexander en de KNALweek. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en delen tools en tips uit de KNALweek. 

Alle informatie over de KNALweek

Veronica Jocker

Adviseur vitaliteit en ontwikkeling

Meer weten? Neem contact met ons op!

Veronica Jocker

Meer weten? Neem contact met ons op!