Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Workshop 'van zij-instromer tot jeugdzorgprofessional’

Ben jij je aan het oriënteren over jouw kansen binnen jeugdzorg? Ben je benieuwd hoe je ook zonder SKJ-registratie vast aan de slag kunt? Dan is het webinar ‘van zij-instromer tot jeugdzorgprofessional’ voor jou dé bron van informatie.

Still uit video Workshop van zij instromer naar jeugdzorgprofessional

Wil jij bijdragen aan een veilige opgroeisituatie voor kinderen en groeiperspectief hebben als mens én als professional? Dan is werken binnen jeugdzorg iets voor jou! De workshop 'van zij-instromer tot herintreder' van het programma AlleKansenBenut! is het startpunt van jouw oriëntatie en biedt waardevolle inzichten voor jou als zij-instromer. Ontdek antwoorden op jouw vragen en krijg inzicht jouw traject naar registratie.

Bekijk video: ‘van zij-instromer tot jeugdzorgprofessional’

Benut deze kans om jouw weg te vinden binnen jeugdzorg. Bekijk de video van onze workshop en krijg helderheid over jouw mogelijkheden in de jeugdhulpverlening. Neem de volgende stap naar een betekenisvolle carrière binnen jeugdzorg.

Weet jij hoe jeugdzorg werkt? Ontdek waar je hart ligt

Wist jij dat er binnen jeugdzorg verschillende vormen van zorg bestaan? Jeugdzorg kun je verdelen in:

  • Jeugdhulp
  • Organisaties in de veiligheidsketen

Wil jij zeker zijn dat je met jouw bijzondere kennis en ervaring tot zijn recht komt op de juiste plek binnen onze branche? Bekijk dan de uitleg over jeugdzorg en ontdekt waar jouw hart ligt.

Ontdek waar jouw kracht binnen jeugdzorg past

Zonder SKJ-registratie aan de slag binnen jeugdzorg

Herken je de gijzeling van ‘geen werkplek zonder SKJ-registratie’ en ‘geen SKJ-registratie zonder werkplek’? Waarom is het lastig deze cirkel te doorbreken? Toch is er een oplossing! Wij leggen het je graag uit. 

Bekijk video: Werken binnen jeugdzorg zonder SKJ-registratie

Jouw traject naar SKJ-registratie

Droom jij van een functie waarvoor je een SKJ-registratie nodig hebt? Ontdek jouw traject naar SKJ registratie! Hoe krijg je scholingsadvies en welke mogelijkheden heb je om een opleidingstraject te starten? Wij leggen het graag uit. 

Ontdek jouw traject naar een SKJ registratie!

Praktische tips voor jouw sollicitatie binnen jeugdzorg

Ontdek de onmiddellijk toepasbare waarde van praktische tips van ervaringsdeskundige vanuit het perspectief van de werkgever. Oriënteer je goed en onthul jouw unieke meerwaarde. Vertaal jouw vaardigheden naar de praktijk en laat jouw talenten schitteren. Zo maak jij het verschil als waardevolle jeugdzorgprofessional!

Krijg tips van een professional!

Wil je graag aan de slag in jeugdzorg, maar heb je ervaring in een andere richting? Of is het alweer een tijd geleden dat je werkte met jeugd? De mogelijkheden voor zij-instromers en herintreders op een rij.

Overstappen naar jeugdzorg