Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Infographic Zij-instroom

Instroom en uitstroom in jeugdzorg

De personeelstekorten in jeugdzorg vragen om nieuwe oplossingen. Zij-instromers en herintreders zijn een goede aanvulling op het bestaande personeelsbestand binnen jeugdzorg. Zij brengen veel werk- en levenservaring mee en zorgen hierbij voor meer diversiteit binnen een jeugdzorgteam. Wie zijn die nieuwe collega’s? Instroom, zij-instroom en uitstroom in jeugdzorg in beeld.

Infographic met cijfers over instroom, zij-instroom en uitstroom in jeugdzorg

Organisaties zijn op zoek hoe zij de toenemende tekorten het hoofd kunnen bieden. De groep zij-instromers en herintreders vormen hierin een mooie oplossingsrichting. Met het programma AlleKansenBenut! wil Jeugdzorg werkt! zij-instromers en herintreders de normaalste zaak van de wereld maken.

Download de infographic:

Instroom en uitstroom in jeugdzorg

Ook met zij-instromers aan de slag?

AlleKansenBenut!

Zij-instromers en herintreders dragen bij aan diversiteit in organisaties én een oplossing voor het personeelstekort binnen jeugdzorg.
 
Met AlleKansenBenut! zet Jeugdzorg werkt! zich in om werkgevers inzichten en tools te bieden om deze groeiende groep welkom te heten in hun organisatie. We delen onder andere tips en tools om de inzet van zij-instromers binnen jouw organisatie makkelijker te maken.

Alles over AlleKansenBenut!

Deskundigenteam

AlleKansenBenut!

Meer weten? Neem contact op!

OKP

Meer weten? Neem contact op!