Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Nieuw! Online bijeenkomsten Versterk jezelf

Vanuit het project Versterk jezelf organiseren we verschillende activiteiten, zo ook deze online bijeenkomsten Versterk jezelf. Op een laagdrempelige manier verkennen we, jeugdhulpprofessionals uit het hele land, hoe we onszelf én elkaar kunnen versterken in ons mooie maar uitdagende beroep.

online versterk jezelf

Wat gaan we doen?

Onder het genot van een kop koffie of thee verkennen we met elkaar hoe we onszelf als jeugdhulpprofessional kunnen ontwikkelen en versterken. We delen ervaringen en inspireren elkaar in een informele en ontspannen setting waarbij volop ruimte is om de diepte in te gaan. Of om elkaar juist praktische tips & tricks te geven. Elke bijeenkomst staat in het teken van een bepaald thema. 

Voor wie?

Mensen die werken in een jeugdhulporganisatie die valt onder de cao Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg of Sociaal Werk zijn van harte welkom. 

Wanneer?

Eens in de twee maanden. De eerste online bijeenkomst is woensdag 22 mei van 10:00 – 11:30.

Duur?

1,5 uur

Planning:

De eerste bijeenkomst is op woensdag 22 mei van 10:00 - 11:30. Omdat het de eerste keer is, staat deze bijeenkomst in het teken van kennismaken: met elkaar, maar ook met het thema Versterk jezelf.

Kom je ook? Schrijf je dan in en dan ontvang je twee dagen voor aanvang de link.