Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Nieuw! Online bijeenkomsten Versterk jezelf - Emancipatie van de professional

Vanuit het project Versterk jezelf organiseren we verschillende activiteiten, zo ook deze online bijeenkomsten Versterk jezelf - Emancipatie van de professional. Op een laagdrempelige manier verkennen we, jeugdhulpprofessionals uit het hele land, hoe we onszelf én elkaar kunnen versterken in ons mooie maar uitdagende beroep.

online versterk jezelf

Versterk jezelf: wat bedoelen we daarmee?

'Versterk jezelf' is één van de vijf projecten binnen het programma 'Jeugdhulp. Alles in het werk'. Het project richt zich op jeugdhulpprofessionals die zich bedolven voelen onder de caseload, verantwoordingsdruk en vaak maar weinig eigen regie ervaren. Daarom is het extra belangrijk dat professionals zicht bewust blijven van hun eigen kracht, verantwoordelijkheid en mogelijkheden hierin. Maar dat is niet altijd makkelijk in de waan van de dag.

In de online bijeenkomsten van ‘Versterk jezelf: emancipatie van de professional’ richten we ons daarom op bewustwording van de eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden om mentaal fit en vitaal aan het werk te zijn én te blijven.

Wat gaan we doen tijdens de bijeenkomst?

Elke bijeenkomst behandelen we een bepaald thema. Tijdens de online bijeenkomsten gaan we onder het genot van een kop koffie of thee, verkennen hoe we onszelf als jeugdhulpprofessional kunnen ontwikkelen en versterken rondom dat bepaalde thema. We delen ervaringen en inspireren elkaar in een informele setting waarbij volop ruimte is om de diepte in te gaan. Of om elkaar juist praktische tips & tricks te geven en kennis te delen. De bijeenkomsten worden begeleid door projectgroepleden Lenny Fleer en Mireille Molenaar.

Voor wie?

Mensen die werken in een jeugdhulporganisatie die valt onder de Cao Jeugdzorg, ggz, Gehandicaptenzorg of Sociaal Werk zijn van harte welkom. 

Wanneer en hoe meld ik me aan?

De online bijeenkomsten organiseren we eens in de twee maanden.

De komende data staan in onze planning (aanmelden kan binnenkort):

  • Woensdag 11 september 10:00 - 11:30
  • Woensdag 13 november 10:00 - 11:30
  • Woensdag 15 januari 10:00 - 11:30

Duur?

1,5 uur