Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Zo word je een aantrekkelijke organisatie

Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie? En welke ingrediënten bepalen het succes? Het antwoord op die vraag vind je in dit e-book van Jeugdhulp. Alles in het werk!

Omslag van het e-book Aantrekkelijke organisatie in jeugdzorg

“Studenten brengen weer wat theorie en boekenwijsheid terug in de praktijk en hebben een frisse blik. Tegelijkertijd geef je studenten een inkijkje in de praktijk”, zegt teammanager Daniëlle van Schaik van Lokalis over de spiegelreflectiemethode. 

Hoe maak je tijd voor reflectie?

In de derde editie van het e-book ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?’ aandacht voor reflectie. Met tips hoe je tijd maakt voor reflectie en hoe het onderdeel wordt van je werk. 

Tijd voor reflectie staat in de top drie van ingrediënten van een aantrekkelijke organisatie. Het inspiratieboek krijgt iedere twee maanden een nieuwe editie waarin een ander ingrediënt centraal staat. Gaandeweg het jaar vult het groeiboek zich met interviews, tips en goede voorbeelden uit de praktijk.

Bekijk het e-book

Alles in het werk voor jeugdhulp die ertoe doet

In Jeugdhulp. Alles in het werk zetten Jeugdzorg Nederland, FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn en de Ministeries VWS en J&V zich in voor een aantrekkelijke sector waar professionals met plezier werken én willen blijven werken. Lees meer over de vijf thema's van Jeugdhulp. Alles in het werk.