Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Zo word je een aantrekkelijke organisatie

Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie? En welke ingrediënten bepalen het succes? Het antwoord op die vraag vind je in dit e-book van Jeugdhulp. Alles in het werk! Deze vierde editie heeft waardering en erkenning voor professionals als onderwerp.

e-book aantrekkelijke organisatie 4e editie

Bij een jeugdzorgorganisatie komen alle uitdagingen op hr-gebied aan bod. Hoog verloop, krappe arbeidsmarkt en beperkte financiële middelen. Mensen zijn het belangrijkste kapitaal. Daarom is waardering en erkenning zo belangrijk.

Hoe breng je ingrediënten in de praktijk?

In de vierde editie van het e-book ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?’ aandacht voor waardering en erkenning voor professionals. Naast tips en inzicht in bepalende factoren voor werkbeleving vind je er ook voorbeelden van waardering en erkenning.

Waardering en erkenning staat in de top drie van ingrediënten van een aantrekkelijke organisatie. Het inspiratieboek krijgt iedere twee maanden een nieuwe editie waarin een ander ingrediënt centraal staat. Gaandeweg het jaar vult het groeiboek zich met interviews, tips en goede voorbeelden uit de praktijk.

Bekijk het e-book
Erkennen en waarderen begint voor mij met écht luisteren en met het zoeken naar gevoelens en emoties … een compliment daar heb je vaak helemaal niets aan.
Waldy CentLevvel Amsterdam

Alles in het werk voor jeugdhulp die ertoe doet

In Jeugdhulp. Alles in het werk zetten Jeugdzorg Nederland, FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn en de Ministeries VWS en J&V zich in voor een aantrekkelijke sector waar professionals met plezier werken én willen blijven werken. Lees meer over de vijf thema's van Jeugdhulp. Alles in het werk.