Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Gezocht: projectlid voor 'Agressievrij werken'

23 apr 2024

Het programma ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’ werkt nu al vier jaar met succes aan een belangrijke missie: ervoor zorgen dat we samen vanuit de sector knelpunten als hoge werkdruk, agressie en personeelstekort aanpakken. De afgelopen periode hebben we samen met betrokken jeugdhulpprofessionals onderzocht wat werkt.

Overleg van collega's in jeugdzorg

Nu is het tijd voor een nieuwe fase: deze kennis en ervaringen overbrengen op professionals en organisaties. En zo te werken aan een betere arbeidsmarkt en een fijnere sector om in te werken.

De komende tijd gaan we verder met ons belangrijke programma waarin we vijf belangrijke thema’s hebben geselecteerd. Voor het projectteam Agressievrij werken zoeken we een bevlogen projectlid om het huidige team te versterken.

Denk jij dat je vanuit je achtergrond in jeugdhulp een mooie bijdrage kan leveren? Reageer dan! Of stuur hem door aan iemand in je netwerk.

Bekijk de vacature voor meer informatie over de functie, voorwaarden en reactietermijn:

Over Jeugdhulp. Alles in het werk

'Jeugdhulp. Alles in het werk’ is een programma van het arbeidsmarktplatform Jeugdzorg werkt! Het programma is een initiatief van Jeugdzorg Nederland, FNV Zorg en Welzijn, CNV Zorg en Welzijn en FBZ. De ministeries van VWS en J&V ondersteunen dit programma om de arbeidsmarkt voor de sector Jeugd te versterken.

Alles over Jeugdhulp. Alles in het werk