Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Artikel Vitaal werken

Meld je nu aan: Inspiratiedag 8 april!

Op maandag 8 april a.s. is iedereen welkom die samen wil werken aan een betere jeugdhulp: van jeugdhulpprofessionals tot leidinggevenden, en van hr-professionals tot bestuurders. Het thema van de Inspiratiedag is ‘Versterk wat werkt!’ en de komende tijd gaan we een boeiend, inspirerend en vooral heel leuk programma samenstellen. Kom jij ook?

event

Vanuit het programma Jeugdhulp. Alles in het werk komt elk thema aan bod: denk aan mbo’ers in jeugdhulp en regie pakken op je rol als professional. Maar het gaat ook over het ontwikkelen van een aantrekkelijke(re) organisatie en het beter omgaan met agressie.

In de Mauritskazerne, een sfeervolle locatie vlak naast het station Ede-Wageningen, ben je vanaf 11:30 van harte welkom voor een inloop met lunch. Daarna gebruiken we de hele middag gebruiken om samen de inhoud in te gaan met verschillende sessies, lezingen en andere activiteiten. Natuurlijk is er ook volop ruimte om elkaar te ontmoeten en lekker te eten en drinken. En het is kosteloos voor jou!

Aanmelden kan vanaf nu!

Hoewel het programma nog niet rond is, kan je je wel alvast aanmelden op onze eventsite. En neem je collega's mee!